followers

busuk.org

Jumaat, 6 Januari 2012

Jom join: Mega Giveaway By Cik Bunny


Salam 1Malaysia..
Tadi gua Blogwalking sani-sini..
termasuklah kat blog Cik Bunny yang kiut-miut ni..hehehe..
gua tengok cik bunny buat Mega Giveaway
So, Tanpa lengahkan masa gua pun nak joinlah GA ni..sape tahu ada rezeki ye dak?hehe..
korang pun dijemput join sama..jom kita gempur ramai-ramai!!

Jangan risau, Korang takyah ragu-ragu join GA ni
Cik Bunny memang best,kalau tak, masa kan blog dia Hot!! hehe..

Oklah.., yang nak join sila baca syarat-syaratnya dulu.

- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni(entri cik bunny)
- Letak link sponsor dalam entri:

Cik Bunny: Blog /Fanpage
Amir Nawawi: Blog /Fanpage ( New Sponsor)
Amely Afandi: Blog
Mira Miraie: Blog
Shawls Gallery: Blog / Fanpage ( New Sponsor)
Herba Tihara: Blog
Atienabila: Blog
Ika: Blog /Fanpage( New Sponsor)
Kedai Kaspersky Online (KKO): Blog / Fanpage- sila like dan follow sponsor.
- Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini.(entri cik bunny) Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor)

Harap korang faham syarat-syaratnya k..?
sebelum gua tutup buku,
gua nak tag beberapa geng gua dulu hehehe...

2 ulasan:

.: iEyLa :. berkata...

tq awak..t klu free sy join ek..

Mohd Billy berkata...

takpe2.. klu free ieyla blhla join,klu tak dpt pun no hal pny hehe..