followers

busuk.org

Khamis, 19 April 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Hari ini gua nak join dan ajak rakan-rakan sekali untuk memeriahkan

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"
dari rakan blogger gua

Terpilih atau tidak untuk direview,gua tak kisah
apa yang penting silaturrahim sesama blogger dan kita sebagai muslim
akan bertambah erat.

kalau berkenan,korang klik jer banner tu (atas)

Selamat Berblogging Semua :)


15 ulasan:

are_lin@yu berkata...

ayu singgah sini;-)

Rahmah Ram Ram berkata...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

mieraahajis berkata...

da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

Pecinta pink^^ berkata...

salam sy singgah bw dari segmen same,,jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh^^

Nisa berkata...

Saya dah join! :]

Mrs.BuduBilis berkata...

salam...dari segmen yang sama.
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Pka Rahim berkata...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

FL blogh0use berkata...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli berkata...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

rAIHan berkata...

singgah sini happy blogging..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

+kasih+ berkata...

Jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

*maaflah ayat copypaste.. :)

ary_lee berkata...

Biarpun lewat menerjah,..
Ku teruskan jua^^

*Sorry copy paste je^^

Ayiesha Sani berkata...

dtg melawat..selamat bersegmen ye..:-)

Mohd Billy berkata...

t.kasih semua :)

Lily berkata...

Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^